چه گونه استانبولی پلوی خوشمزه درست کنیم ؟

استانبولی پلو، غذایی است آسان که تقریبا همه تهیه آن را بلد هستند، اما هر غذای آسانی هم برای خودش راز و رمز‌هایی دارد که با رعایت آنها، خوشمزه‌تر می‌شود.

برترین‌ها: وجه تسمیه استانبولی‌پلو به درستی مشخص نیست. اصولا ترکهای ترکیه، برنج را به صورت پلو، یعنی مخلوط با گوشت، سبزیجات و موادی از این قبیل تهیه می‌کنند، پس شاید این پلوی لذیذ و ساده، یک غذای وارداتی باشد. استانبولی پلو، غذایی است آسان که تقریبا همه‌ تهیه آن را بلد هستند، اما هر غذای آسانی هم برای خودش راز و رمزهایی دارد که با رعایت آنها، خوشمزه‌تر می‌شود.
 

چگونه استانبولی‌ پلوی خوشمزه‌ درست کنیم؟

مواد لازم برای ۴ نفر:

  •  برنج: ۳ پیمانه، ۳۰۰ گرم
  •  پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری شده
  •  گوجه‌فرنگی متوسط: ۲ تا ۳ عدد، رنده‌شده
  •  سیب‌زمینی متوسط: ۲ عدد نگینی
  •  رب گوجه‌فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
  •  نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
  •  روغن مایع: ۸ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    ۱. ۴ قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۶ دقیقه در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.

  • چگونه استانبولی‌ پلوی خوشمزه‌ درست کنیم؟

  • ۲.  رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و تفت دادن را ۲ دقیقه دیگر ادامه دهید. پوره گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی را اضافه کرده و مخلوط کنید تا به جوش آید.

  • چگونه استانبولی‌ پلوی خوشمزه‌ درست کنیم؟

  • ۳. برنج را داخل قابلمه بریزید، سپس به آن آب‌جوش اضافه کنید، به اندازه‌ای که تا نصف بند انگشت روی برنج را بگیرد. شعله را زیاد کنید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

  • چگونه استانبولی‌ پلوی خوشمزه‌ درست کنیم؟

  • ۴. هنگامی که آب پلو بخار شد و روی آن سوراخ‌های ریزی ایجاد شد، شعله را کم کرده و درِ قابلمه را ببندید تا دم بکشد. پس از اینکه پلو پخت، روغن باقیمانده را روی پلو و اطراف آن بدهید و پس از ۳ تا ۴ دقیقه آن را بکشید.

  •  

    چگونه استانبولی‌ پلوی خوشمزه‌ درست کنیم؟

    انواع استانبولی‌پلو


    ۱. بعضی استانبولی‌پلو را فقط با برنج و گوجه‌فرنگی درست می‌کنند. این غذا در حقیقت گوجه‌پلوست و از اساس با استانبولی‌پلو متفاوت است. ولی ما آن را جزء خانواده استانبولی‌پلو حساب می‌کنیم.

    ۲.  اضافه کردن گوشت چرخ‌کرده به استانبولی‌پلو از ضروریات نیست، اما بدیهی است که با وجود گوشت غذا خوشمزه‌تر و پر و پیمان‌تر می‌شود. اگر در استانبولی‌پلو گوشت چرخ‌کرده می‌ریزید، پیاز را کمتر تفت دهید و گوشت را قبل از رب اضافه کرده و آنقدر سرخ کنید تا رنگش عوض شده و آبش تبخیر شود.

    ۳. اضافه کردن پیاز در استانبولی‌پلو اختیاری است، اما به عقیده بسیاری طعم بهتری به غذا می‌دهد.

    ۴. از عجیب‌‌ترین استانبولی‌های موجود، استانبولی‌‌پلویی است که در آن از کشمش تفت داده شده استفاده می‌شود. در نوع دیگری از  استانبولی هم جای گوشت چرخ‌کرده از گوشت تکه‌ای استفاده می‌کنند.

  • چگونه استانبولی‌ پلوی خوشمزه‌ درست کنیم؟


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها